مطالب مرتبط:
مدیر کل توسعه آبزی پروری: تولید ماهیان گرمابی ایران به 295 هزار تن رسید
پاسخ دفتر مشاور و دستیار رهبری به ادعای یک نماینده درباره واکسن کرونا/ مخبر: تولید واکسن «کوو ایران برکت» به طور رسمی محقق شد
فنر خودرو در ایران اینگونه تولید می شود (+عکس)
رتبه 20 فوتبال ایران در رنکینگ پایان سال 2025 فیفا
سمنان، پروتیین ایران: چگونه این استان کوچک، 2.5% تولید پروتیین کشور را تامین می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 دی 1404 ساعت 13:052025-12-25اقتصادي

ایران در رتبه پنجم تولید ماهیان گرمابی قرار گرفت 


مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: در سال گذشته، تولید ماهیان گرمابی با 295 هزار تن، بالاترین میزان تولید آبزیان آب شیرین کشور را به خود اختصاص داد و ایران پس از چین، - یک مقام مسئول در سازمان شیلات: ایران در رتبه پنجم تولید ماهیان گرمابی قرار گرفت  ایسنا/خوزستان مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: در سال گذشته، تولید ماهیان گرمابی با 295 هزار تن، بالاترین میزان تولید آبزیان آب شیرین کشور را به خود اختصاص داد و ایران پس از چین، هند، اندونزی و بنگلادش در رتبه پنجم جهانی قرار گرفت.

ناصر کرمی راد در نشست هم اندیشی مدیران مراکز تکثیر ماهیان سراسر کشور که امروز پنج شنبه 4 دی ماه در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، با اشاره به جایگاه کشور در تولید ماهیان گرمابی اظهار کرد: استان های مازندران، خوزستان، گیلان، گلستان و کرمانشاه به ترتیب بیشترین میزان تولید را دارند و نقش مؤثری در تامین نیاز بازار و ارتقای تولید آبزیان کشور ایفا می کنند.

وی با بیان اینکه تکثیر ماهیان زیربنای توسعه شیلات است، افزود: با توجه به تغییرات اقلیمی و شرایط محیطی تولید بچه ماهی هایی با بازماندگی بالا حیاتی است تا بتوانند جایگاه خود را در مزارع پرورش حفظ کنند.


برچسب ها: ماهیان گرمابی - ماهیان - تولید - سازمان شیلات - سازمان شیلات ایران - ایران - آب شیرین
آخرین اخبار سرویس:

ایران در رتبه پنجم تولید ماهیان گرمابی قرار گرفت 

ایران در رتبه پنجم تولید ماهیان گرمابی قرار گرفت